Hirdetés

Morgan Freeman rangos díjat kapott

|

A jelenleg 74 éves legendás színész pótolhatatlan a szakmában, majdnem több, mint 100 filmben szerepelt és mindig a legjobbat hozta ki magából legnagyobb örömünkre.

Hirdetés

Abban azt hiszem mindannyian egyetérthetünk, hogy Morgan Freeman a ma élő egyik legzseniálisabb színész, olyan szerepekkel a háta mögött, mint a Miss Daisy sofőrje, a Robin Hood, A remény rajbia, a Hetedik, a Batman trilógia, az Alvilági játékok, A bakancslista vagy éppen a Millió dolláros bébi. Ezt a nagyfokú tehetséget mások is meglátták Freeman-ben, ezért ő kapta az idei Cecil B. DeMilel-díjat, amit a Golden Globe-gálán nyújtanak át neki januárban. A díjat korábban is legendás alakok vehették át, mint pl. Walt Disney, Anthony Hopkins, Warren Beatty, Steven Spielberg és Robert De Niro. Gratulálunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.