Hirdetés

Mortal Engines - megtalálták a főszereplőt Peter Jackson új filmjéhez

|

Kiderült, ki lesz a főszereplő Peter Jackson legújabb filmjében.

Hirdetés

Phillip Reeve novellájának, a Mortal Engines-nek a rajongói októberben örülhettek először igazán, amikor kiderült, hogy a Universal Pictures és a Media Rights Capital összeállt Peter Jacksonnal, hogy a nagyvászonra költöztessék a történetet. 

Hirdetés

Ma pedig a Variety-nek hála az első casting hírekről is lehullt a lepel: Robbie Sheehan (A végzet ereklyéi: Csontváros) kapta meg a főszerepet, míg Ronan Raftery (Legendás állatok és megfigyelésük) egy mellékszerepre írt alá.

A hírből azt is megtudtuk, hogy tavasszal kezdődne meg a film forgatása, melynek természetesen ismét Új-Zéland ad majd otthont. A Mortal Engines története sok ezer évvel a jövőben játszódik. A Földet hatalmas kerekeken mozgó városok uralják, miközben "felfalják" egymást a folyamatosan csökkenő források birtoklásáért vívott harcban. A film a tervek szerint 2018. december 14-én debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.