Hirdetés

Megtalálta rendezőjét a Mortal Kombat reboot?

|

Nem áll távol a videojátékok világától a Mortal Kombat film potenciális rendezője.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy Simon McQuoid rendező segítségével tér vissza a Mortal Kombat a mozik vásznaira. A Variety legalábbis erről számolt be, akik szerint a tárgyalások már elkezdődtek a reboot rendezői posztjáról.

Hirdetés

McQuoid eddig csupán reklámokban gyakorolta a mesterséget, de olyan cégeknek dolgozott már, mint a Duracell, Logitech, Samsung és a Netflix. A Mortal Kombat azonban egy videojáték adaptáció lesz, így megnyugtató tény, hogy a rendezőt már a PlayStation és az Xbox is felkérte reklámanyagaik elkészítéséhez. McQuoid készítette a "Michael" című PS3 reklámot, amiben többek között olyan karakterek szerepeltek, mint Nathan Drake, Kratos és Solid Snake, de a Halo 3 kapcsán is dirigált egy rövid szpotot, amelyben két veterán emlékszik vissza a háború futurisztikus fegyvereire.

A Warner Bros. New Line Cinema divíziója már évek óta próbálja rebootolni a Mortal Kombat franchiset, korábban a Mortal Kombat: Legacy rendezője, Kevin Tancharoen állt a projekt élén, de ő még 2013-ban tovább lépett. 2015-ben aztán James Wan (Démonok között) rendezőt szerezte meg a stúdió producernek, valamint Dave Callaham-et és Oren Uziel-t a forgatókönyv elkészítésére.

A New Line Cinema eddig két Mortal Kombat filmet készített a 90-es években a verekedős játék alapján, majd 2011 és 2013 között egy két évados websorozat is napvilágot látott. Egyelőre nincs hír arról, hogy mikorra szeretnék tető alá hozni a rebootot, de ha Simon McQuoid rendezővel sikerül megegyezniük, akkor talán már nem kell sokat várnunk arra, hogy bejelentést tegyenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.