Hirdetés

Mortal Kombat - Websorozat fejlemények

|

Csak pozitív vélemény érkezett mind a közönség, mind a stúdió részéről Kevin Tancharoen Mortal Kombat Rebirth kisfilmjéről, a websorozat jó kezekben van, és még a stáb is alakul!

Hirdetés

A Warner Bros. továbbra sem adta áldását arra, hogy Tancharoen készítse el a vászonra szánt Mortal Kombat mozit is, de ha elkészül a Rebirth stílusában és sikerességével a 10 részes websorozat, nagy esély nyílik rá, hogy üzletet kötnek vele. Tancharoen hamarosan neki is lát a munkának, és nem aprózza el a dolgokat: három ígéretes és a Rebirth-kisfilmben látott szereplőt is tovább visz a sorozatba, újra láthatjuk Sonya Blade-ként Jery Ryan-t, Jax szerepében Michael Jai White-ot (yippie!), és Kan is megkapta a maga színészét Darren Shahlavi személyében. A tervek szerint tavasszal útnak is indul a websorozat első része. Aki még nem látta volna a Mortal Kombat: Rebirth rövidfilmet, a szünet után pótolhatja égbekiáltó bűnét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.