Hirdetés

Mortdecai – Az első hivatalos kép

|

Megérkezett az első hivatalos fotó a Mortdecai című bünügyi drámához, melyben Johnny Depp elveszett nácik kincsek után kutat.

Hirdetés

A film középpontjában egy műkincskereskedő, egy bizonyos Charles Mortdecai áll, őt alakítja Depp, aki lopott festmény után kutat. A festmény ugyanis egy titkos kódot tartalmaz, amely a nácik jól elrejtett aranyához vezetheti el a szerencsést. Tovább szereplők: Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany. A filmet David Koepp (Fék nélkül) rendezte. Harrison Ford után Johnny Depp is kincskeresőnek állt. Ti mit gondoltok mi lesz ebből? Nekem Indiana Jonesba oltott Kilencedik kapunak tűnik így első ránézésre.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.