Hirdetés

Most akkor honnan is jön a Joker?

|

Hirdetés

Ennél nagyobb hype-ot már ha akarna sem tudna a Warner összehozni a közelgő Batman vs. Superman és a Suicide Squad filmeknek. Ezért rengeteg rajongói teória kering az interneten, és ember legyen a talpán, aki az összeset ismeri, de azt se nagyon lehet tudni, hogy melyiknek van legalább valamiféle köze a valósághoz. A legújabb, egy már korábban felreppent hírből származik, hogy az új filmekben Jokernek van valamiféle korábbi kapcsolata Batmannel, pontosabban, hogy igazából ő volt Robin. Egyik bizonyítékként itt egy kép, amin a pirossal bekarikázott részek vezetnek rá, hogy ugyanolyan sebhelye van Jokernek, mint a jelmezen esett kár (ami tudjuk, hogy Robiné).

jokkker-e6ccd
  A másik fontos pont, amikor az előzetesben Batman azt kérdezi Alfredtől: "20 év Gothamben, hány jó ember maradt még? Mennyien maradtak továbbra is jók?" Ez így nem tűnik túl szilárd bizonyítéknak, de hát ki tudja? A Frank Miller féle The Dark Knight Strikes Back képregényekben Dick Grayson csavarodik be, és válik Jokerré, tehát nem lenne első vagy egyedülálló eset.    
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.