Hirdetés

Most már biztos, hogy Eddie Murphy visszatér Axel Foley-ként

|

A Netflix-szel a Paramount állapodott meg egy film erejéig.

Hirdetés

Eddie Murphy már jó ideje tervezi azt, hogy visszatér Axel Foley-ként a negyedik Beverly Hills-i zsaruban, de eddig valahogy mindig csak tolódott a projekt. Most viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy összejöhet a dolog, mert a legújabb hírek szerint a Netflix megállapodott a Paramounttal abban, hogy együttes erővel készítik el a folytatást. 

Hirdetés

A negyedik etapot továbbra is úgy tűnik, hogy a Bad Boys 3 rendezői fogják levezényelni, azaz Adil El Arbi és Bilall Fallah, mégpedig eddigi információk szerint még előbbi új részének forgatása előtt szeretnék letudni a dolgot. Habár legutóbbi értesüléseink szerint még nincs meg a forgatókönyv végleges verziója, viszont elmondásuk alapján nagyon izgatottak amiatt, hogy egy olyan legendás színésszel dolgozhatnak együtt, mint amilyen Eddie Murphy. 

A hírt a The Hollywood Reporter nevű oldal közölte, a közeljövőben bekövetkező forgatásra pedig úgy derült fény, hogy a Kaliforniai Film és TV adóhitel programjának keretén belül 23 új filmet jegyeztek be (azaz olyan filmeket, amelyeket majd Kaliforniában terveznek leforgatni) és többek között a Beverly Hills-i zsaru negyedik része is a listán szerepelt. A folytatás elvileg két hónapnyi forgatásnak néz elébe.

Reméljük, hogy hamarosan még több információt kaphatunk majd arról, miről is fog szólni a film és hogy pontosan mikor is láthatjuk majd az eredményt leghamarabb. Addig is kíváncsian várjuk, milyen irányba tart Murphy karrierje, hiszen A nevem: Dolemite című filmmel ismételten bizonyította, hogy színészként nem szabad leírnunk, míg a nosztalgikus hangvételű de felejthető Amerikába jöttem második részével arra is emlékeztetett bennünket, hogy nem mindent érdemes újramelegíteni, amit annak idején szerettünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.