Hirdetés

Most már biztos: visszatér a Szívek szállodája!

|

Hirdetés

2007 óta reménykednek a Gilmore-lányok rajongói, hogy egyszer majd visszatérhet a tévéképernyőre a hét évadot megélt Szívek szállodája. Már egy ideje fel-fel röppentek hírek egy esetleges folytatással kapcsolatban, most azonban már hivatalos a hír: visszatér a sorozat! A Szívek szállodája a Netflix és a Warner Bros közös projektjeként folytatódhat. A forgatókönyvért továbbra is a jól megszokott Amy Sherman-Palladino/Daniel Palladino szerzőpáros felel. A főszereplő anyát és lányát alakító színésznők, Lauren Graham (Lorelai Gilmore) és Alexis Bledel (Rory Gilmore) biztosan visszatér - de Kelly Bishop (Emily Gilmore) és  Scott Patterson (Luke Danes) is újra eljátssza majd a Szívek szállodájából ismert karakterét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.