Hirdetés

Most már biztosan elkészül a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatása

|

Meg lehet nyugodni!

Hirdetés

Luke Hobbs (Dwayne Johnson) és Deckard Shaw (Jason Statham) közös spinoffja habár nem tudott pénzügyileg felérni a fő gárdához, de még így is kellő mennyiségű jegyet adtak el ahhoz, hogy jöhessen a következő felvonás.

Hirdetés

A Halálos iramban: Hobbs & Shaw egész pontosan 760 millió dollárt kasszírozott világszinten, ezzel pedig a 6-7-8. rész, vagyis közvetlen elődei nyomában a negyedik legsikeresebb alkotás lett, ami azért egyáltalán nem tragédia a széria első mellékszálától. Habár a teljes filmipart felforgató koronavírus-járvány miatt a Halálos iramban 9. majdnem egy teljes év csúszással érkezik a mozikba, Johnson azért szolgált egy jó hírrel a sorozat rajongói számára.

"Most fejlesztjük a következő filmet, a következő Hobbs & Shaw filmet, és nagyon izgatott vagyok miatta. Még ki kell dolgoznunk a kreatív döntéseket, valamint eldönteni, hogy milyen irányba megyünk tovább"

- válaszolta a színész egy spontán kérdezz-felelekben az Instagramon, ezzel megerősítve, hogy már meg is kezdődtek a folytatás munkálatai. A Universal ugyan még hivatalosan nem jelentette be a filmet, annyira azért nem lepődtünk meg rajta, hogy sorozatot akartak vele elindítani: a Hobbs & Shaw lezárását több feliratok utáni jelenet is követi, ezzel előkészítve a folytatást. Az aktuális helyzet fényében azonban lehetetlen lenne megtippelni a bemutatót, főleg, hogy a stúdiók premiernaptára mellett a színészek beosztása is bizonytalanná vált.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.