Hirdetés

Most már saját rádióval büszkélkedhetnek a filmzenék Magyarországon is

|

A Filmzenék című internetes csatornát a COOL FM indította el a filmzenerajongók és a mezei hallgatók számára.

Hirdetés

2022-ben is sikerült még magyar médiatörténetet írni, amit a COOL FM hozott össze azzal, hogy az interneten elindította a Filmzenék című rádiócsatornát, melyen a nap 24 órájában lehet mindenféle filmzenét hallgatni. Magyarországon ez az első ilyen jellegű csatorna, aminek a Puliwood szerkesztősége is rendkívül örül, pláne annak fényében, hogy az egyik legnagyobb még élő komponista, John Williams a minap ünnepelte a 90. születésnapját

Hirdetés

A Média1-hez eljuttatott közleményben a következő olvasható a COOL FM-től.

"A hallgatók, de főleg a filmrajongók számára különlegesség, hogy a rádió weboldalán nem csupán az elhangzó dalok címét és előadóját tekinthetik meg, hanem a dalokhoz tartozó filmek címét is láthatják vagy vissza is kereshetik."

A Filmzenék csatorna a coolfm.hu oldalon érhető a platform többi rádiójával együtt. A hír írásának pillanatában a Queen A Kind of Magic című dala pörgött éppen, ami a Hegylakóban is felcsendült, majd Idina Menzeltől hallottuk az Into the Unknown című szerzeményt a Jégvarázs 2-ből. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.