Hirdetés

Mother! - Gyönyörű posztert kapott Aronofsky legújabb filmje

|

Jennifer Lawrence végre ismét tehetségéhez méltó szerepben fog tündökölni?

Hirdetés

Oké, semmit nem tudunk Darren Aronofsky új filmjéről azon kívül, hogy készül és hogy ez a stílszerűen Anyák napjára időzített poszter egész egyszerűen gyönyörű. 

Hirdetés

A Jennifer Lawrence nevével fémjelzett, Javier Bardemet, Kristen Wiig-et, Ed Harris-t és Michelle Pfeiffer-t is felvonultató film a rendező állítása szerint horror lesz és egészen október 13-ig kell majd várni arra, hogy megtudjuk, pontosan mivel állunk szemben. Információink a sztorira vonatkozóan csupán annyi, hogy a történet egy házaspár körül fog zajlani, akiknek nyugalmát hívatlan vendégek törik meg, akik egyben házasságukat is próbára teszik. Ez így tényleg nem sok, de Darren Aronofsky-ban eddig nem igazán tudtunk csalódni. (Az alant látható poszter James Jean keze munkájának az eredménye.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.