Hirdetés

Motorcade - Régvárt akció a Szupercsapat rendezőjétől

|

Hirdetés

Évek óta próbálja a DreamWorks összehozni a Motorcade című akciót, de eddig csak nem akart neki összejönni. A Fehér Pokol és a Szupercsapat rendezője, Joe Carnahan személyében azonban megérkezett a projekt megmentője a Variety szerint, ráadásul csatlakozásával egyúttal a forgatókönyvírói poszt is betöltésre került (Billy Ray írta az első változatot). A főszerepre korábban olyan színészek kerültek szóba, mint Tom Cruise és Ryan Reynolds, jelenleg viszont semmi hivatalos nincs a szereplőkről. A sztori hihetetlenül egyszerű: az Egyesült Államok elnöke Los Angelesbe utazik, ám út közben terroristák támadják meg. Ez tökéletes feladat Carnahan számára, reméljük kihozza belőle a legjobbat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.