Hirdetés

Movie: The Movie – Trailer

|

Extrahosszúságú „előzetessel” jött ki, a népszerű amerikai showman, Jimmy Kimmel. A rendezésében készült Movie: The Movie, amiben nincs színész vagy műfaj, aki/ami ne számítana. Kivéve Matt Damont.

Hirdetés

Az Oscar hajrában a népszerű amerikai komikus, Jimmy Kimmel sem hazudtolta meg magát, aki természetesen saját műsorában mutatta meg a „készülő” Movie: The Movie előzetesét. Kimmel tehetségét dicséri, hogy most is sikerült megnyernie Hollywood apraja nagyját a bohóckodásra, amiből pár friss Oscar díjazott és jelölt sem hiányozhat. Már most látatlanban állítani lehet, hogy ez a film fog tarolni a jövő évi Oscaron. A kérdés csupán az, hogy Meryl Streepet vajon melyik kategóriában jelölik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.