Hirdetés

Mozgó poszteren az új Dredd bíró

|

Minőségi anyag érkezett a Dredd remakehez és sokan már most azt találgatják vajon Karl Urban mennyire tudja felülmúlni Sylvester Stallone korábbi játékát.

Hirdetés

Dredd Mega City One utcáinak legfélelmetesebb végrehajtója, aki elkötelezett híve a törvénynek, és mindent megtesz annak betartásáért, de ellenfelei is egyre erősödnek... A Nyolc tanú rendezője, Pete Travis szeretné megmutatni a világnak, hogy tehetséges direktor és ért ahhoz, amit csinál, ezért felkarolta a Dredd remakejét és megpróbál minőségi terméket kihozni az alapanyagból. A főszereplőt Karl Urban kelti életre, mellette láthatjuk még a vásznon Olivia Thirlby és Lena Heady színésznőket. A magyar premier október 11-én esedékes, a mozgó poszterért pedig kattints tovább. Judgement is coming!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.