Hirdetés

Mozi ajánló - Kivel, mire, miért?

|

Rengeteg olyan eset adódhat, hogy különböző rendeltetésű és stílusú családtagjainkkal vagy ismerőseinkkel a nagy ünnepi telítés után egy szaftos mozifilmre éhezünk meg. No de mit válasszunk? No stressz, segítünk!

Hirdetés

Barátnővel: Aranyhaj és a nagy gubanc, mert valószínűleg a toronyba zárt kis aranyhajú leánnyal könnyebben azonosul, mint a Terminátorral, ráadásul teljesen átérezheti a bezártságból adódó fodrász hiányt is. Ölelkezős, odabújós és jókedvűen kacagós pillanatok egyaránt biztosítottak!

Baráttal: Tron: Örökség, mert motor és mechanika, valamint neon és Daft Punk rajongás minden férfiú szívéből nagy szeletet rabol el magának, és mert a moziból elégedetten távozva az ő boldogságát majd háláját te is élvezni fogod.

Szülőkkel: Utódomra ütök, mert Beckúrék családi problémái legalább őket is emlékezteti majd arra, hogy miket kellene változtatni az otthon töltött évek alatt, ráadásul még jól is szórakoznak. Rosszabb esetben téged is elneveznek Beckúrnak...

Haverokkal: Terhes társaság, mert Robert Downey Jr. és Zach Galifiniakis lehengerlő másfél órát biztosítanak nekik és neked is, olyan poénokkal és megnyilvánulásokkal, amit még sokáig ecsetelhettek a közeljövőben is egy-egy társaságba belecsöppenve.

Barátnőkkel: Ízek, imák, szerelmek, mert tipikusan olyan töltésű filmről van szó, aminek súlyát mindannyian átérzitek majd, és még az igaz szerelem beteljesülése is meghozza a kedvet pár újabb randihoz. Vagy más örömökhöz...

Nagyszülőkkel: Red, mert Bruce Willis, John Malkovich és a többiek megmutatják nekik, hogy nyugdíjasként is lehetnek fürgék, akciódúsak mint egy A**chan újság, és bot nélkül is echte gyorsak. Ki tudja, lehet hogy hazatérve még az élet is könnyebb lesz tőle, de mindenképpen büszkeséggel tölti majd el őket a remek filmválasztásod. Azért a hókiflit ne felejtsd el legombolni érte...

Kisebbekkel: Arthur 3. - A világok harca, mert rajta még az ifjúság is jól szórakozhat, bár benne van az a kockázat, hogy te kishajót fogsz hajtogatni a jegyedből, és csákót raksz a kapitány fejére az üdítőspohárból (árbócot meg a szívószálból), de a kisfiú/kislány/csecsemő rendkívül elégedetten totyog majd melletted. Hát nem szívmelengető látvány?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.