Hirdetés

Mozifilm készül Amy Winehouse életéről

|

Az Alkonyat rendezője felel érte.

Hirdetés

A Grammy-díjas, tragikusan fiatalon elhunyt énekesnő életéről a Studiocanal égisze alatt terveznek filmet készíteni, mégpedig Sam Taylor-Johnson rendezőnővel, aki a legelső Alkonyat-filmért is felelős. Az énekesnő életét és halálának lehetséges körülményeit egy pár éve már feldolgozta egy dokumentumfilm, az Amy, valamint egy BBC-re készült dokumentumsorozat, a Reclaming Amy. Ez lesz az első alkalom, hogy játékfilm keretén belül mutatják be az énekesnőt. 

Hirdetés

Egyelőre sok érdemi információ nem látott napvilágot a filmről, sem a történet, sem pedig a színészeket illetően, annyi bizonyos csak, hogy Sam Taylor-Johnson fogja rendezni (aki az Alkonyat mellett A szürke ötven árnyalata rendezését is magára vállalta), a forgatókönyvi munkálatokat pedig Matt Greenhalgh viszi véghez, aki a Control, valamint A sztárok nem Liverpoolban halnak meg című mozik szkriptjeiért volt felelős. 

Amy Winehouse 2011-ben hunyt el alkoholmérgezés következtében. Két stúdióalbummal a háta mögött (a Frank, valamint a Back to Black) sikerült elérnie, hogy generációjának egyik legsikeresebb és legtehetségesebb előadójává avanzsáljon. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.