Hirdetés

Mozikba kerül a 2008-ban elhunyt Roy Scheider utolsó filmje

|

A Beautiful Blue Eyest a színész halála miatt mostanáig nem sikerült befejezni.

Hirdetés

A 20. század második felének egyik ikonikus színésze volt Roy Scheider, aki a játékfilmek mellett dokumentumfilmek narrátoraként is felbukkant. 2008-ban sajnos távozott az élők sorából, és sajnálatos módon a Beautiful Blue Eyes című filmjének sorsa is megkérdőjeleződött ennek következtében.

Hirdetés

A mai technológiai fejlődésnek hála azonban sikerült befejezni a filmet, ami idén júniusban válik megtekinthetővé. Az Egyesült Királyságban június 6-án egy jótékonysági vetítés keretein belül időzhetünk el picit a múltban, míg a széleskörű forgalmazásra június 10-től kerül sor.

A Beautiful Blue Eyes történetében Scheider egy Joseph nevű visszavonult New York-i rendőrnyomozót alakít, aki Németországba utazik, hogy elsimítsa fiával a viharos kapcsolatukat. Ott szembesül vele, hogy fiának szomszédja nem más, mint az a náci tiszt, aki megölte Joseph családját a Holokauszt során. Hogy szembesítse a múlt bűneivel a szomszédot, Joseph a fia segítségét kéri, ami nemcsak egy bosszú beteljesülését, hanem az apa-fia viszony konszolidációját is ígéri.

A filmhez rövid trailer is készült, amit alább tekinthettek meg.

Nektek mi volt a kedvenc szerepetek Roy Scheidertől?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.