Hirdetés

Mozikba szánt anime formájában bővül tovább A Gyűrűk Ura világa

|

Érdekes projekt érkezik Középföldéről.

Hirdetés

Bár az Amazon jelenleg is gőzerővel dolgozik A Gyűrűk Ura-sorozaton, mely a Másodkorba kalauzol el majd minket, ez nem jelenti azt, hogy a Warner ne készíthetne ezzel párhuzamosan egy másik projektet is a népszerű fantasy-világban. A minap ugyanis bejelentették, hogy egy vadonatúj alkotással bővül majd Középfölde univerzuma, ám ezúttal nem egy élőszereplős film vagy sorozat, hanem egy animációs rajzfilm, egészen pontosan anime formájában.

Hirdetés

A frissen bejelentett projekt a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim címet kapta, amely a lovasok földjére, Rohanba kalauzol el majd minket, és a legendás rohani király, Pörölykezű Helm történetét ismerhetjük majd meg. Ráadásul nem is akárkik állnak a projekt mögött, hiszen az animét az a Kenji Kamiyama rendezi majd, akinek a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex köszönhető, de dolgozott korábban az Akirán is.

Tanácsadóként jelen lesz Philippa Boyens, A Gyűrűk Ura-trilógia egyik társforgatókönyvírója is, a forgatókönyvet pedig Jeffrey Addiss és Will Matthews írják majd, vagyis jelenleg úgy tűnik, jó kezekben van a mozikba szánt projekt. Azt viszont még nem tudni, hogy kik adják majd az egyes karakterek hangjait, se azt, hogy mikor debütálhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.