Hirdetés

Mozinet-Művész Filmnapok - 2012. augusztus 3-6.

|

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is a legnagyobb nemzetközi fesztiválok nyerteseiből szervez filmnapokat a Mozinet.

Hirdetés

A négynaposra duzzadt esemény helyszíne idén a Művész mozi (1066 Budapest, Teréz krt. 30.), a korábbi sikerek mellett a kínálatban angol felirattal ellátott magyar művészfilmek és egy premier előtt látható francia romantikus vígjáték is szerepel. A Mozinet forgalmazó tavaly először rendezett minifesztivált, amelyen a mozikban már nem látható művészfilmek szerepeltek. A 10 alkotás legtöbbje Cannes-ban, Berlinben, Locarnóban vagy Velencében nyert díjat és volt, amelyiket a legjobb külföldi film Oscar-díjára jelöltek. A hosszú hétvége alatt több vetítésre már előre elkeltek a jegyek, az átlagos kihasználtság 60%-os volt, ami kiemelkedően jó eredménynek számít.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.