Hirdetés

Mr. Freeze a Gotham második évadában

|

Hirdetés

A Gotham bűnözőinek így is illusztris Pantheonja hamarosan újabb nagy névvel bővülhet. Míg a sorozat az első szezonban szinte azonnal behozta Batman ellenlábasainak majd a felét, a második szezonra ez a szám egyértelműen mérséklődött és inkább a meglévőket építgetik tovább (vagy éppenséggel nyírják ki). Ebben a szezonban egyelőre Pingvin hatalmon maradása és Nygma folyamatos megörülése került némileg előtérbe (a Jerome szál vitte sokáig a prímet), de most megint felbukkan egy régi-új kedvenc, akinek mozgóképes inkarnációjában eddig nem volt köszönet, ellenben rajzfilmes megjelenése annak idején díjakkal halmozta el a Batman: TAS készítőit. Ő nem más mint Victor Fries avagy Mr. Freeze, akit a rossz emlékű Batman és Robinban maga a Governator, Arnold Schwarzenegger játszott olcsó szóvíccek tengerében, a sorozatban pedig a House of Cardsban a Frank Underwood testőrét, Meechum-at alakító Nathan Darrow játszhatja el a feleségét meggyógyítani próbáló, majd szuperbűnözővé avanzsáló őrült doktort. Persze valószínűleg még civil formájában találkozhatunk vele, ahogyan Harvey Dent is jelenleg egy (labilis idegzetű) fiatal ügyész. A karakterrel először a november 30.-ai epizódban találkozhatnak majd a nézők. Kíváncsian várjuk. [caption id="attachment_70378" align="alignnone" width="2038"]

Nathan Darrow a House of Cards-ban
Nathan Darrow a House of Cards-ban[/caption]  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.