Hirdetés

Mr. Freeze, Hugo Strange és The Riddler a Gotham 2. évadának új előzetesében

|

Hirdetés

Lassan visszatér hosszú szünetéből a Gotham, melynek 2. évada december 1-jén tért pihenőre, a visszatérés pedig február 29-én esedékes. Ez a hosszú várakozás azért is lehet fájó, mert a szezon első fele meglehetősen erősre sikeredett azzal, hogy nem egy főgonoszt foglalkoztatott. A folytatásban sem lesz ez szerencsére másként, ugyanis már korábban kiderült, hogy érkezik a sorozatba Hugo Strange, Mr. Freeze (aki meglehetősen megható eredetsztorit kap majd), valamint visszatér az előző évadból egy már jól ismert karakter is. Az ő érkezésükről tanúskodik a nemrég érkezett 2 új előzetes is, amely enyhén spoileres lehet, így óvatosan a megtekintéssel: https://www.youtube.com/watch?v=QNFB7aY1hxk https://www.youtube.com/watch?v=mtgYtNbQJNI

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.