Hirdetés

Mr. Pip - Hugh Laurie a főszereplő!

|

Doktor House utánozhatatlan alakja, Hugh Laurie lesz a Mr. Pip főszereplője, amely Lloyd Jones regénye alapján készül.

Hirdetés

A forgatókönyvet és a rendezést is magára vállaló Andew Adamson két Shrek és két Narnia krónikái részt hozott már össze így fantáziában bizonyára nincs nála hiány, a Mr. Pip-hez pedig pont ez kell. A regény tartalma szerint egy 13 éves Matilda nevű kislány trópusi szigeten él a családjával, de a villámgyorsan elkezdődő háború miatt szinte minden ember elmenekül. Egyetlen lakos marad csak, egy furcsa Mr. Watts nevű ember aki néha bohócorrot felvéve furcsa dolgokat cselekszik, ám Matilda és társai mégis kedvelik, mivel egy régi kötetből felolvassa nekik Mr. Pip kalandjait. Matilda valós személynek kezdi látni és felismerni Mr. Pip-et és hamarosan a legjobb barátjává válik a regényhős. Sajnálatos módon Mr. Pip létezésében egyedül ő hisz, de bizonyítani próbálja igazát...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.