Hirdetés

Mr. Robot 2. évad előzetes - "Nagyobb a hatalmunk, mint gondolják."

|

Hirdetés

Tavaly nyáron érkezett meg a Mr. Robot első évada, amely mind a nézők és a kritikusok körében átütő sikert aratott, a nagyszerű karaktereinek és a lebilincselően izgalmas és hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető története miatt. Sam Ismael nagy kockázatot vállalt, amikor úgy gondolta, hogy hackerekről készít sorozatot, de végeredményben egy egészen remek első évadot tett le az asztalra, amely természetesen fiktív környezetben, némi leplezéssel, de erős társadalomkritikát is mutatott napjaink társadalmáról, Rami Malek nagyszerű alakításán keresztül. A sorozat nagy meglepetésnek bizonyult, hiszen a USA Network kínálatában jelent meg és ez a csatornát egy teljesen más közegbe lendítette át. A sikert két Golden Globe-bbal is díjazták, az egyik a legjobb dráma sorozat, a másik pedig a legjobb mellékszereplő kategóriában született, hiszen a tavalyi év egyik legnagyobb visszatérője (Ezt nem DiCaprio poénnak szántam.) Christian Slater volt, aki egy nagyszerű alakítással tűnt fel újra a rivaldafényben, természetesen jól megérdemelten. A második évad első előzetese alapján, nem kell aggódnunk amiatt, hogy egy kicsit is kevesebbet kapunk ebből a társadalomkritikus, lázadó magatartásból, hiszen a kereken 1 perces kis anyag már előre festi, hogy az első évadban történt dolgok csupán alapul szolgáltak a bekövetkező nagy változásoknak. Sam Ismael korábban azt nyilatkozta, hogy a 2. évad középpontjába a személyiségjogok és magánélet kerül majd, ugyanis ezek eléggé kétes pozícióba kerültek a digitalizálódott társadalmunkban. Az előzetes igazából csak egy vírusvideónak tűnik, teljes egészében az első évadból kiollózott képeket láthatunk, de rövid időn belül nagy eséllyel betekinthetünk majd az új évadba is, amely a nyár folyamán debütál majd. Lejjebb görgetve megtekinthetitek a Mr. Robot második évadának első előzetesét: https://www.youtube.com/watch?v=Flvau2Ffmbk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.