Hirdetés

A hivatalos előzetes mellé premierdátum is érkezett a Mr. Robot utolsó évadához

|

Hamarosan lezárul a mentális problémákkal küszködő hacker története.

Hirdetés

Hosszú várakozást követően (majdnem egy éve jött a hír, hogy a tervezett öt évad helyett végül már a soron következő negyedikkel véget ér a sorozat) az USA Network végre közzétette az első teljes értékű előzetest a rengeteg rangos díjas begyűjtő Mr. Robot befejező évada kapcsán, emellett pedig azt is megtudhattuk, hogy mikor veszi kezdetét Elliot Alderson történetének utolsó fejezete.

Hirdetés

Szerencsére már egyáltalán nincs messze a folytatás, ugyanis a Mr. Robot a sorozatos őszi szezon legsűrűbb időszakában, október 6-án tér vissza, méghozzá a kasza miatt egy az eredetileg tervezettnél jóval hosszabb, 13 részes évaddal. A Bohém rapszódiában nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott Rami Malek a 25. James Bond-film előtt még egyszer utoljára magára ölti Elliot jellegzetes kapucnis pulóverét, hogy egy válaszokkal, hackeléssel, illetve vérrel teli befejező évadban leszámoljon a Sötét Sereggel. Ezeket ígéri legalábbis az írói, rendezői és produceri feladatokat egy személyben ellátó Sam Esmail, aki továbbá arról is beszélt egy friss interjúban, hogy miért épp karácsonykor játszódik majd a Mr. Robot lezárása:

"A brit televíziózás nagy rajongójaként tudom, hogy gyakran egy karácsonyi különkiadással zárják le a sorozataikat. Emlékszem, mindig is imádtam ezeket, különösen A hivatal és a Futottak még... esetében, ráadásul meg kell hagyni, a karácsonyi hangulat bármiféle komolyabb erőfeszítés nélkül hozzáad egyfajta érzelmességet az utolsó fejezethez. Van valami megmagyarázhatatlan az ünnepek idején, ami arra késztet, hogy visszatekints az elmúlt évre, és mivel Elliot útja ezzel véget ér, nagyon szerettem volna ezt a teljes évadot beárnyékoló érzelmes, körültekintő tónust."

Zárásként álljon itt a cikk elején beharangozott előzetes, mellé pedig egy plakát azzal a mondattal, amire a Mr. Robot egyetlen rajongója sem áll készen: "Goodbye, friend."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.