Hirdetés

Működő Bat-szignál legóból!

|

Hirdetés

Nathan Saway (az Art of the Brick művésze) a napokban egy vonatkozó, Good Morning America-epizódban fellebbentette a fátylat legújabb munkájáról, mely nem más, mint egy élethű, 7 láb magas, működő mása a Batman-filmek Bat-szignáljának. Saway és csapata a készítményt csak és kizárólag legóból rakta össze (75 000 darabból) és közel 5 hétig dolgoztak rajta.

Lego
A kreálmányt magát a Times Square-en állították fel, de hamarosan turnéra indulnak vele, többek között a Wonderconra is elviszik ezt a jópofa szerkezetet. Minden elismerésünk Saway-nak és csapatának, hogy volt ideje és türelme összerakosgatni a szignált, amit akár maga Gordon felügyelő is használhatna.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.