Hirdetés

Megtalálták az élőszereplős Mulan-film címszereplőjét

|

Ideje lesz lassan megtanulnunk a nevét.

Hirdetés

A Disney a Marvel, valamint a Star Wars jogok istápolása mellett gőzerővel porolja le saját klasszikus meséit és dolgozza fel élőszereplős formában. Habár az élőszereplős megfogalmazás igencsak vicces Az oroszlánkirály esetében - amelyet A dzsungel könyvét és az első két Vasembert is jegyző Jon Favreau jegyez - de a Guy Ritchie dirigálta Aladdinnak már ilyen téren van némi létjogosultsága, a Tim Burton rendezte Dumbo pedig kelően őrültnek tűnik már ahhoz is, hogy vissza- avagy rászokjunk a hallucinogén anyagokra. A Mulan már a Disney 90-es évek beli aranykorának egyik utolsó darabja volt, amely remake-jének most találták meg a főszereplőjét.

Hirdetés

A szerencsés nyertes pedig nem más, mint Liu Yifei kínai színésznő, avagy Kristály Liu, ahogy még nevezik. A színésznő jobbára kínai filmekben tűn fel, de már belekóstolt az amerikai filmgyártásba a Jackie Chant és Jet Li-t felvonultató Tiltott királysággal. Egyelőre még csak az ő szereplése a biztos, de mivel a Disney szeretné tartani a 2019-es premierdátumot, ezért valószínűleg hamarosan megszaporodnak a castinghírek.

Guy Ritchie Aladdinjában is jobbára ismeretlen arcok alakítják a főszerepeket, viszont ott van húzónévnek Will Smith, mint Dzsinni, vélhetően itt is beraknak majd egy húzónevet Liu mellé. A filmet A bálnalovast, a Kőkemény Minnesotát és a legutóbb nagyot bukó A menedéket jegyző Niki Caro jegyzi, a premier pedig valamikor 2019-ben lesz esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.