Hirdetés

Musical készült a Vissza a jövőbe kapcsán

|

Reméljük, a téridő kontinuum nem omlik össze, és az líbiaiak sem neszelnek meg semmit.

Hirdetés

Most, hogy a vakcináknak köszönhetően pillanatnyi lélegzetvételhez jutottunk, sokkoló szembesülni vele, hogy a koronavírus-járvány hány tervet és álmot zúzott szét, vagy állított parkolópályára. Az Alan Silvestri és Glen Ballard által jegyzett, az ihletforráshoz hű maradó Vissza a jövőbe musical is megszenvedte a ragályt.

Hirdetés

Ezt előbb Manchesterben, aztán egy hosszabb, kényszerű kihagyást követően a West Enden játszották. 2023-tól kezdve pedig a Broadway közönsége élvezheti majd a trilógia nyitófelvonásában felcsendülő dalok mellett saját szerzeményeket is felvonultató darabot.

A kritikusok és a szakma képviselői egyébiránt határozottan kedvelik az alkotást. Azon azon túl, hogy a recenziók java pozitív hangvételű, a végeredmény elnyerte a kategóriája legjobb új képviselőjének járó Laurence Olivier díjat, a WhatsOnStage hasonló elismerését is bezsákolta.

Mit szóltok az adaptációhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.