Hirdetés

Mutatós plakátok érkeztek Gigor Attila A kút című filmjéhez!

|

Emlékeztetve vagyunk arra, hogy jön megint egy magyar film, amire feltehetően érdemes lesz jegyet váltani.

Hirdetés

Rég hallottunk nagyjátékfilmes vonatkozásban Gigor Attiláról, aki legutóbb Anger Zsolttal a főszerepben készítette el A nyomozó című kritikusok és nézők által nagyra becsült kis krimit (tévésorozatok terén pedig a Terápia néhány epizódját köthetjük nevéhez). A rendező követői azonban most már fellélegezhetnek, új filmje szeptember 22-től megtekinthető a hazai mozikban.

Hirdetés

A kút címre hallgató mozi egy benzinkúton játszódik, ahol egy kisbusznyi, nyugati munkára váró prostituált kénytelen átmenetileg letelepedni. Amikor az ott dolgozó, alkoholista öreg fiacskája is felbukkan, felszínre törnek az elfojtott érzelmek és rég ki nem mondott titkok. A filmhez készült teaser-plakátokat alant tekinthetitek meg, amely adaghoz hamarosan érkezik A kút végleges plakátja. Mindezek után pedig vélhetően számíthatunk egy előzetesre is.

"...a szereplők már-már barokk festményeket idézve pózolnak, miközben a ruhájuk és a hátterük a sivár Kelet-Európa."

- így Gigor Attila a film posztereiről. A koncepció maga egyébként az volt, hogy a képeken látható szereplők úgy jelenjenek meg, ahogy saját magukat látják és ne úgy, ahogyan majd a kész filmben megjelennek. Vélt és valódi valóság ütköztetésével állunk tehát szemben, ilyen formán még érdekesebb lesz majd megnézni a filmet magát és azt, milyen karaktereket ötölt ki Gigor ehhez a történethez.

A filmben olyan színészek kapnak szerepet, mint  Kurta Niké, Trokán Nóra, Pokorny Lia, Irma Milovic, Tzafetaas Roland, Horváth Csaba, Kovács Zsolt, Jankovics Péter, Pusztai Ferenc.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.