Hirdetés

Mute - Duncan Jones újra sci-fit forgat

|

Visszatér a science fiction világába Duncan Jones, aki a Warcraft után egy régóta dédelgetett projektét készíti el nagyon hamarosan.

Hirdetés

A májusban bemutatott Warcraft: A kezdetek sajnos nem azt hozta, amit már régóta várunk a játékadaptációktól, ám több szempontból is egy jó alkotás lett, mely miatt érdemes lehet a folytatásra. De csak akkor, ha ismét Duncan Jones rendezi, ám lehet, hogy erre egy kicsit akkor várni kell, a rendező ugyanis egy régebbi projektét valósítja meg a közeljövőben.

Hirdetés

A Mute címet viselő alkotás Jones Hold trilógiájának lesz az utolsó darabja, melynek első része (ami a 2009-ben, Sam Rockwell-lel a főszerepben elkészült film) egyben a névadója is a trilógiának, amit a Forráskód követett Jake Gyllenhaall-lal az élen 2011-ben. Ezután jött volna a Mute, ám a rendező leszerződött a Warcraft élére, így parkolópályára került a film, egészen idáig. 

Jones a Twitterén jelentette be, hogy a forgatás mához egy hétre veszi kezdetét Berlinben, és felelevenítette követőivel a főszereplők kilétét is, akik nem mások, mint Paul Rudd (Hangya) és Alexander Sarsgard (Tarzan), valamint egy rövid ismertetőt is kaptunk a filmről:

Berlin. Negyven évvel a jövőben. A város, mely tele bevándorlókkal, ahol a Kelet és Nyugat keresztezi egymást egy sci-fi szerű Casablancában. Leo Beiler (Alexander Skarsgard), egy néma csapos, akinek egyetlen egy oka van, hogy itt éljen. Egy nő, aki azonban hirtelen eltűnik. Miután Leo a keresésére indul a város mélyére, egy furcsa amerikai sebészpárossal (az egyikük Paul Rudd) hozza össze a sors, akik az egyetlen nyomnak tűnnek a nő megtalálásában. Ám nem tudni, vajon tényleg csak ők azok, akik segíthetnek, vagy tőlük kéne félni a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.