Hirdetés

Myth - James Cameron következő sci-fi-je?

|

Legalábbis a 20th Century Fox minden erejével azon van, hogy az Avatar részek mellett befűzze Cameron urat a Myth című sci-fi-re, és vele együtt Sam Worthington-t is hoznák.

Hirdetés

James Cameron-ra mindent rálehet fogni, csak azt nem, hogy nincs fantáziája és hogy unatkozik. Jelenleg az Avatar második és harmadik részével van elfoglalva, eközben írja a Battle Angel szkriptjét és rengeteg más projektben is feltűnt a neve, bár a legtöbb esetben producerként számítanak rá. Ennek ellenére igen elfogallt a rendező, Sam Worthington-ról nem is beszélve. A fiatal, tehetséges színész három filmmel is érkezik jövőre, a Man on a Ledge, a Titánok haragja és a Drift mind-mind időrabló alkotások, ráadásul az Avatar 2 is in progress állapotban van, így valószínűleg ő sem lógatja a lábát. A 20th Century Fox ennek ellenére mindkettejüket szeretné összehozni a Myth című sci-fi-re, őket pedig megtámogatná a Transformers producerével, Lorenzo di Bonaventura-val. A három férfit meg is kereste a stúdió ötletével, de Cameron és Worthington jelen pillanatban csak producerként támogatják a filmet, csakúgy, mint Bonaventura. A történetről nem tudni még semmit, de a forgatókönyvet a Pursuit Force és a Lair videójátékok két írója, Sean OKeefe és Will Staples vállalta magára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.