Hirdetés

Na, ki bukkant fel a Kingsman: The Golden Circle forgatásán?

|

Hirdetés

Szerencsére már forog a Kingsman folytatása, a The Golden Circle, és a Tökit megformáló Taron Egerton előszeretettel posztolgat a twitterre, így most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy Colin Firth visszatér Harry Hart szerepében. Persze ez eddig is sejthető volt, hiszen a rendező Matthew Vaughn már a kezdetektől szerette volna visszahozni a karaktert, és a minap - szintén Egerton által - megszellőztetett teaser plakát is ezt sugallta. A most posztolt forgatási képen Vaughn a szünetben éppen Egertonnal és Firth-tel diskurál, aki jól láthatóan ismét magára öltötte a szép szabású öltönyt és jól ismert szemüvegét.

Firth, valamint a Merlint alakító Mark Strong mellett nem csak Charlie szerepében tér vissza Edward Holcroft, hanem ahogy az várható volt, Roxy szerepében is Sophie Cookson. Azért reméljük nem hoznak vissza mindenkit kényszeresen Vaughnék, habár a rendező kreativitása és hozzáállása továbbra is bizakodásra ad okot. Sőt, mi több, új csatlakozó is van a csapatban, méghozzá a Trónok harca Oberyn Martelljét alakító Pedro Pascal személyében, aki egy Jack Daniels nevű figurát fog játszani és mi már most kíváncsian várjuk a nevéhez köthető poénokat. A Kingsman: The Golden Circle 2017. június 17.-én kerül bemutatásra és feltűnik még benne Halle Berry, mint az amerikai The Statesmannek a vezetője, az ellenlábast  - név szerint Poppyt - pedig az Oscar-díjas Julianne Moore fogja alakítani. Tudjuk, hogy egy úriember türelmes, de ha tegnap mutatták volna be, már az is késő lenne.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.