Hirdetés

Na ki tér vissza a The Flash 2. évadában? Trükkös a válasz!

|

Hirdetés

A The Flash első évada nem csupán a DC Comics füzeteiből mutatott be karaktereket, de az 1990-es sorozatból is. Az egyik legnagyobb érdekesség, hogy a modern feldolgozásban Barry édesapját alakító John Wesley Shipp volt a főszereplő, azaz a Villám, de szerepelt benne egy emlékezetes gonosz, a Trükkmester (Trickster) is Mark Hamill megformálásában.

Spoiler! Jesse James, azaz a Trükkmester a The Flash első szezonjában már felbukkant egy emlékezetes epizód erejéig (akkor Barry dutyiba küldte őt a munkásságát támogató fiával egyetemben), viszont a ComicBook.com úgy tudja, hogy Hamill nem csupán egyetlen rész erejéig tért vissza legendás karakteréhez, hanem a 2. évadban is felbukkan majd. Bár Hamillt látták a sorozat forgatásán is feltűnni, hivatalosan egyelőre nem erősítették meg a dolgot, szóval addig kezeljük pletykaként.
mark-hamill-800
Szerintetek hogyan hozzák vissza a készítők a Trükkmestert? Olvastátok már a The Flash 2. évadának kezdéséről szóló cikkünket?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.