Hirdetés

Nagy a versengés Robin Hood szerepéért

|

Hirdetés

Igen, még egy Robin Hood feldolgozás. Sőt, ezen kívül még 3 van előkészületben különböző stúdiók jóvoltából. De jelen hírünk azzal foglalkozik, amit a Lionsgate helyez forgalomba, és ez lesz az első a sorban, ami bemutatásra kerül. A cím egészen pontosan Robin Hood: Origins lesz, és a rendezői székbe Otto Hathurst (Birmingham bandája) ült bele még a múlt hónapban, aki a hírek szerint Sötét lovag-szerűvé fogja megalkotni a filmet, mely mögött egy borúsabb eredettörténetet kell érteni. Most a fókusz a címszereplő kiválasztása felé fordult, amiért éppen néhány fiatal, feltörekvő színész harcol. A Deadline szerint a legesélyesebbek a következők: Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja), Jack Huston (Amerikai botrány), Taron Egerton (Kingsman: A titkos szolgálat), Jack Reynor (Transformers: A kihalás kora) és Dylan OBrien (Az útvesztő). Állítólag Jack Reynor már szalagra is vette szerepének próbáját. Az első két fiatalember még  versenyben van vele, de Taron Egerton és Dylan OBrien is el lesznek foglalva mostanában kiemelt filmjeik folytatásával, így nem nagy a valószínűsége, hogy közülük kerül ki a befutó. Joby Harold - ő az írója a Guy Ritchie által rendezett Knights of the Roundtable: King Arthur-nak is - lesz a felelős a forgatókönyvért, és Leonardo DiCaprio is ott lesz a stábban, mint producer. A Lionsgate feldolgozása áll eddig a legjobban, a többinek még nincs rendezője, se írója. A Disney stúdió készíti elő az egyiket Nottingham & Hood címmel, ami állítólag ilyen Karib-tenger kalózai/Bűbáj jellegű lesz, továbbá a Sony és a Warner Bros. is tervez egy verziót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.