Hirdetés

Nagy a verseny a Star Wars VIII női főszerepéért

|

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Star Wars VIII része körül is kezdenek felgyorsulni a munkálatok, mert a női főszerepre leszűkűlt a lista. A producerek erős női karaktert szeretnének behozni, amire szükség is lesz, ha Benico Del Toro aláír az állítólagos főgonosz szerepére. A rendező Rian Johnson három hölgyre szűkítette a listát, vagyis, hogy pontosak legyünk, még tartanak a meghallgatások, de őket hívták be, hogy John Boyegával játszanak el közös jeleneteket. Ezzel szeretnék kideríteni, hogy kivel működik leginkább a kémia. Semmi biztosat nem lehet mondani, amíg maga a Disney meg nem erősíti a híreket, és ők csak akkor fogják ezt megtenni, amikor már megszáradt a tinta a szerződésen, de találgatni mindig izgi, szóval akkor lássuk a három fő esélyest: Gina Rodriguez a CW, Jane the Virgin című sorozatában láthattuk, amiért Golden Globe díjat is kapott a színésznő.

Gina-Rodriguez-Bio
Olivia Cooke-t nagy valószínűséggel a Bates Motelben látták a legtöbben, de a kritikailag sokra tartott Me and Earl and the Dying Girlben alakította a női főszereplőt.
Olivia-Cooke-Pretty-Wallpaper
Végül pedig a legesélyesebbnek tartott Tatiana Maslany. Ha valaki egy részt is látott a Sötét Árvák szériából, akkor nincs is szükség magyarázatra, hogy miért ő a favorit sokaknak. Rendkívül tehetséges színésznőről van szó, aki a kisujjából ki tudná rázni a szerepet.
tatiana-maslany-orphan-black
Persze ők mind Daisy Ridley mellé érkeznének, szó sincs róla, hogy ő ejtve lenne a továbbiakban. Sőt egyesek szerint Adam Driver lesz a trilógia főgonosza, a többiek csak asszisztálnak neki. Hiába semmi sem biztos, amíg nincs hivatalos bejelentés, de ti melyiküket tudnátok elképzelni John Boyega mellett?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.