Hirdetés

Nagy kérdésekre adhat választ a Predator folytatása

|

Fred Dekker, a készülőben lévő Predator folytatás társírója kotyogta el egy interjú során, hogy a 2018-ban érkező filmben nem félnek majd megválaszolni a franchise nagy rejtélyeit.

Hirdetés

Bár csak nemrégiben jelentették be, hogy a Shane Black víziójában elkészülő Predator folytatás 2018. februárjában kerül a mozikba, az első infómorzsákat máris elkezdték szétszórni a készítők az internet végtelen mezsgyéjén.

Hirdetés

Fred Dekker, a projekt társírója a The Movie Crypt Podcast vendégeként nyilatkozott a még egyelőre hivatalos címmel nem rendelkező folytatásról.

"Ha a legelső Predatorra úgy tekintünk, mint az Alienre (Nyolcadik utas: a Halál), akkor a mi filmünk sokkal inkább az Aliensre (A bolygó neve: Halál) fog hasonlítani. Ez nem Tíz kicsi néger lesz, nem fogjuk az összes karakterünket kinyírni, csak azért, mert sok van belőlük, akik a világ különböző pontjáról, különböző ideológiával fognak érkezni. Az első Predatorban van egy csomó nagyszerű dolog, de lényegében elég egyszerű narratívát követ. Dzsungel, katonák, földönkívüli szörny, utóbbi kettő megküzd egymással, majd mind meghalnak egy kivételével. Mi abból indultunk ki, hogy ezt a történetet már ismerjük, ismerik, de mi van a függöny mögött? Miért vannak itt? Mit csinálnak pontosan? Hogyan áll össze nagy kerek egésszé? Szerintem ezek olyan kérdések, melyeket meg lehet válaszolni, vagy legalábbis körüljárni, anélkül, hogy a film ijesztő hangulatán csorba esne."

Az 1987-es klasszikus, "Schwarzis" kalandot 1990-ben követte a második rész, melyben már Danny Glover próbálta megállítani a földönkívüli szörnyet. A 2000-es években a két Alien vs Predator alaposan szétcincálta mindkét franchise-t, amin sajnos Antal Nimród Predators filmje sem tudott javítani, de a rajongók okkal bizakodhatnak, hiszen a Halálos fegyver filmek írója, Shane Black a Rendes fickókkal megmutatta, hogy nem kell őt leírni a megosztó Vasember 3 után.

Tekintve, hogy a forgatás idén ősszel veszi kezdetét, hamarosan megérkezhetnek az első casting hírek. Egyelőre csak pletykákkal tudunk szolgálni, melyek szerint Arnold Schwarzenegger visszatérése mellett 50 Cent is felbukkanhat. Utóbbi kapcsán reméljük, hogy az egész megmarad pletyka szintjén.

Ti kiket látnátok szívesen megküzdeni a Predatorokkal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.