Hirdetés

Nagy költségvetéssel készülhet George R. R. Martin új sorozata

|

A Trónok harca atyja arról számolt be, hogy jelentős összeget fordíthatnak sci-fi sorozata elkészítésére.

Hirdetés

Bár már csak egy évad van hátra a Trónok harcából, és George R. R. Martin se nagyon halad A tűz és a jég dala soron következő kötetével, ez korántsem jelenti azt, hogy az író kifogyott volna a tennivalókból. Ugyanis mint ahogyan már korábban is beszámoltunk róla, a Syfy berendelte a pilotot a szerző Nightflyers című novellájából készülő sorozatra - a legújabb hírek szerint pedig a készítők nem kevés pénzt szórhatnak el a projektre.

Hirdetés

A Nightflyers egy űrhajó, a történet szerint pedig a legénység a földön kívüli életet igyekszik felkutatni, az expedíció résztvevőinek azonban hamarosan a túlélésért kell küzdeniük. A novellát Martin még 1980-ban írta, és egyszer már készült belőle egy felejthető adaptáció 1987-ben. A Syfy azonban vagy úgy gondolja, hogy sokkal-sokkal több is rejlik ebben a sztoriban, vagy egyszerűen csak a Trónok harca után a siker biztos jelének veszik, ha valamit Martin nevével fémjeleznek.

Akármelyik is igaz, a szerző egy Livejournal-bejegyzésben írt arról, hogy találkozott a Nightflyers-sorozat két készítőjével. Martin elmondása szerint Daniel Cerone producer (Bűbájos boszorkák, A mentalista, Dexter) és Jeff Buhler (Éjféli etetés) nagyon lelkesek a projektet illetően, és míg májusban csak a pilot epizódra voltak meg a tervek, mostanra elkészültek egy tízrészes évad szkriptjével. Sőt, az író a Nightflyers űrhajó egyik látványtervét is megmutatta:

A bejegyzésből az is kiderül, hogy a sorozatot Írországban forgatják majd és a tervek szerint jövő nyáron, július végén kerül majd a képernyőkre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.