Hirdetés

Nagyfiúk 2 - Előzetes (Update)

|

Dennis Dugan komédiájának megérkezett a legújabb előzetese, melyben minden van ami kell: anyós vicc, vizelő szarvas, David Spade egy traktorkerékben, és a kalsszikus "kövér fickó nagyot csobban".

Hirdetés

A sztori úgy tűnik lényegében a köré épül, ahogy Sandlerék, "az öregek", próbálják megmutatni egy rakás fiatalnak, hogy van még bennük szufla, épp ezért visszakövetelik a régi területeiket. Reméljük ízlésesen vicces vígjáték lesz ebből (már amennyire ízlesesen vicces lehet az, hogy pucér fickók a tóba ugrálnak). A Nagyfiúk 2 Július 18-tól lesz megtekinthető a magyar mozikban, főbb szerepekben Adam SendlerKevin JamesChris RockDavid Spade,Salma HayekMaria BelloMaya RudolphNick SwardsonTaylor Lautner, és Patrick Schwarzenegger. (videóért katt tovább)

UPDATE: Magyar szinkronos előzetessel frissítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.