Hirdetés

Nagyfiúk 2 - Taylor Lautner Adam Sandler filmjébe tart

|

Mivel az Alkonyat-széria novemberben a Hajnalhasadás második részével befejeződik, Lautnernek újabb sok pénzt ígérő filmet kell keresnie. Sandler Nagyfiúkja Amerikában 160 milliót hozott, így a folytatás jó választás lehet a színésznek.

Hirdetés

Adam Sandler a Nagyfiúk 2-vel első folytatásfilmjére készül, s vele együtt a rendező (Dennis Dugan) és a többi színész (Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph és Maria Bello) is minden bizonnyal visszatér a második részre. Lautner kulcsszerepet kap: Sandler karakterének és csapatának lesz az ellenlábasa. Szüksége lesz a komikus húzónevére, hiszen legutóbbi filmje, az Elhurcolva nem teljesített valami fényesen a kasszáknál (USA: 28 millió dollár). A nyitás Amerikában 2013. július 12-ére várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.