Hirdetés

Befutott a nagyobb és hosszabb második előzetes a The Mandalorianhez

|

A The Mandalorian még azoknak is a kedvére lehet, akiket nem vett le különösebben a lábáról az előző néhány Star Wars-film.

Hirdetés

Pár hónapja végre megérkeztek az első élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian első képsorai. Az előzetest elnézve Jon Favreau showrunner tökéletesen megteremtette azt a western-hangulatot, ami elvárható egy a galaxis peremvidékén élő fejvadász történetét bemutató alkotástól. Azt már mindenki kívülről tudja, hogy a sorozat november 12-én indul el a szintén aznap rajtoló Disney+ streamingszolgáltatón, és mivel ettől a naptól kereken két hét választ el minket, ideje volt egy utolsó nagy előzetesnek a kedvcsinálás maximumra járatása miatt. 

Hirdetés

A VI. rész, A Jedi visszatér és a VII. rész, Az ébredő Erő közötti években (tehát még az új hatalmi centrumot képviselő Első Rend megalakulása előtt) játszódó széria egy morálisan abszolút megkérdőjelezhető, magányos fegyverforgatót állít középpontba, aki olyan körülmények között keresi a kenyérre valót, ahová az Új Köztársaság keze már nem ér el. A páncélt viselő Pedro Pascalon túl láthatjuk Carl Weathers, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Werner Herzog és Taika Waititi karaktereit is - utóbbi a szintén halálos fejvadászként elhíresült IG-11 droidot kelti életre.

Amennyiben nem tudnánk, hogy egy tévéképernyőkre szánt produkcióról van szó, az eddig látottak alapján könnyen lehetne azt hinni, hogy a The Mandalorian lesz a következő csillagászati pénzből leforgatott Star Wars-történet. A minden tekintetben elképesztő látványvilág mondjuk valóban csillagászati összegről árulkodik, a messzi-messzi galaxis rajongóiként tehát minden okunk megvan izgatottan várni a vészesen közeledő indulást. Az amerikai sajtónak egyébként már levetítettek egy összeállítást a sorozatból, mondanunk sem kell, felettébb pozitív visszacsatolásokat eredményezve, miközben Jon Favreau már javában dolgozik az előre megálmodott folytatáson.

Végezetül íme, különálló plakátokon a sorozat összes főbb karaktere. Ezekre az alábbi galériában vethettek egy pillantást:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.