Hirdetés

„Nagyobb” és „jobb” lesz a Godzilla 2

|

Hirdetés

Igaz, hogy még igen távolinak tűnik a Godzilla folytatása – jelen állás szerint 2018. június 8-án fog debütálni –, de Max Borenstein, az első és a második rész forgatókönyvírója már most ígérget, miszerint Godzilla új kalandja „nagyobb” és „jobb” lesz, mint az első felvonás volt. Persze a legtöbb folytatást ezekkel a jelzőkkel illetik, azonban a Godzilla esetében a „nagyobb” jelző többletjelentéssel bír. Főleg, ha Rodan, Mothra és Ghidorah is tiszteletüket teszik a második részben. Borenstein egyelőre még a szkript megírásával foglalatoskodik, úgyhogy igen szűkszavúan nyilatkozott a Godzilla 2-ről, azonban még a tömör válaszaiból is kihallatszott a lelkesedése a projekt iránt. Az már bizonyos, hogy Gareth Edwards is visszatér a folytatásra, aki jelenleg az első Star Wars antológiafilmen, a Rogue One-on dolgozik, míg Borenstein a Különvélemény sorozat csiszolásával volt elfoglalva idáig. Az író-rendező páros tehát új, értékes tapasztalatokkal felvértezve állhat majd neki a Godzilla 2-nek, ami remélhetőleg hű marad Borenstein mostani ígéretéhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.