Hirdetés

Nagyon rövid jelenet a Pacific Rimből

|

Egy új videót kaptunk a Mirada-tól, amely a Guillermo del Toro saját vizuális effektek cégétől. Ők az animációra és a vizuális hatásokra szakosodtak. A felvétel a Jaegerekről van, valószínűleg még forgatás előtt.

Hirdetés

Ebben a nagyon rövid jelenetben egy Jaeger-t láthatunk, valószínűleg még forgatás előtt. Annak ellenére, hogy ez lehet hogy nem lesz benne a filmben, nagy az esély rá, hogy így fognak kinézni a filmben. A szinopszis szerint amikor óriási szörnyek (Kaiju) légiói jöttek elő a tengerből, háború tört ki, amely több milliónyi áldozatot követelt és az emberiség készletét is döntő mértékben megritkította. A hatalmas Kaiju elleni harcra speciális fegyver lett kifejlesztve: masszív robotok (Jaegerek) hada, amelyeket egyszerre két pilóta irányít, s akiknek elméje egy "ideghíd"-ba van zárva. De a Jaegerek is szinte védtelenek a könyörtelen Kaiju ellen. A vereség szélén az emberiségnek nem marad más választása, mint két hősnek aligha nevezhető férfihoz fordul: egy lecsúszott expilótához (Charlie Hunnam) és egy tapasztalatlan újonchoz (Rinko Kikuchi), akik egy múltból származó legendás, de elavult Jaegert kell, hogy irányítsanak. Ők az emberiség utolsó reménysége a küszöbön álló apokalipszissal szemben.  A videóért katt. tovább, a jelenet 1:14-nél van.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.