Hirdetés

Nagyon vadon: Bolondos vadászidény - Szinkronos előzetes érkezett

|

Hirdetés

Legutoljára 2010-ben hallhattunk Boog-ról és barátairól, ám most visszatérnek egy újabb kalandra és ezúttal egy vérfarkas is csatlakozik hozzájuk. A Sony Pictures Animation gondozásában készült Nagyon vadon filmsorozat legújabb epizódjának szinopszisát itt olvashatjátok:

Egy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a jó öreg Timberline Nemzeti parkban – vagy legalábbis ez a hír járja az állatok és az emberek között egyaránt. Ez nagyszerű ürügyet jelent Shawn-nak, az egykori vadásznak, hogy meghirdesse a vadászidényt. A szabadon garázdálkodó vadász hatalmas veszélyt jelent az állatoknak, így Boognak, Elliotnak és Pind úrnak szembe kell nézniük félelmeikkel, hogy a vérfarkas nyomába eredjenek és végleg véget vessenek a vadászidénynek.
A Nagyon vadon: Bolondos vadászidény még ebben az évben megérkezik a hazai mozikba, azaz 2015. december 31.-én már kezdetét veszi a vadászidény. A hazai forgalmazó már el is készítette a film előzetesét, amit lejjebb meg is nézhettek néhány kép kíséretében: https://www.youtube.com/watch?v=drP93lQRRvw&feature=youtu.be [gallery columns="4" size="medium" ids="74939,74940,74941,74942"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.