Hirdetés

Nagyot kaszált a Terminátor

|

Megint jó üzletet ütött nyélbe Arnold Schwarzeneger: 3 millió dollárért - 675 millió forint - szerepel egy sörreklámban.

Hirdetés

A reklámot Amerika legnézettebb tévéközvetítése, a Super Bowl alatt sugározzák majd. Az egykori Terminátor és volt kaliforniai kormányzó eddig főleg Japánban szerepelt reklámokban, amelyek némelyike legendásan kínos, de nyilván van az a pénz, amiért otthon is szereti a sört. Ez egyébként egyáltalán nem számít cikinek, a Super Bowl alatt Scarlett Johansson, David Beckham, Sir Ben Kingsley és Lawrence Fishburne is mindenfélét reklámoz majd. Kérdés, elsüti-e Schwarzenegger a sörreklámban a klasszikus poént, hogy "visszatérek", ugyanis tényleg visszatér Terminátorként a kiborgról szóló sorozat következő részében, a Terminator: Genesisben. /Uip-Duna/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.