Hirdetés

Nagyot ment Keanu Reeves képregénye, a színész már a filmadaptációt is belengette

|

Megvan a színész következő projektje a John Wick után?

Hirdetés

Még júliusban számoltunk be róla, hogy a Boom! Studios új képregénysorozatát Keanu Reeves jegyzi majd a rutinos Matt Kindt mellett, ami azért lett hírértékű világszerte, mert teljes egészében a színészre szabták a vizuális megoldásokat is. A BRZRKR első száma 2020 októberében jelent meg, azóta pedig 600 ezer példány fogyott belőle Amerikában, amivel az évtized egyik legkeresettebb képregénye lett - ezt a számot mindössze csak a Marvel Comics Star Wars képregénye tudta megközelíteni.

Hirdetés

A kimondottan erőszakos képregény középpontjában egy Berzerker nevű halhatatlan harcos áll, aki vérrel átitatott ösvényeken mozog évszazadok óta a világban. Jelenleg az Egyesült Államok szolgálatában áll, és olyan feladatokat old meg, ami másnak túl véres vagy veszélyes lenne - persze nem önszántából dolgozik a kormánynak, a szolgálataiért cserébe fény derülhet az eredetére, és arra, hogy miképp vethet véget az életének. Reeves a már említett Matt Kindt társszerzővel együtt vetette papírra történetét, a rajzokért pedig Alessandro Vitti felel, és igen, a főszereplő pont úgy néz ki, mint Keanu Reeves.

A színész a következőképp idézte fel a BRZRKR születését:

"Gyakorlatilag tőlem származott az ötlet, miután elképzeltem egy olyan karaktert, aki egy küzdelem képes átszakítani bárki mellkasát, letépni a karját vagy épp félbehasítani. Egy berzerker-összecsapás miliője adta az ötletet, valószínűleg 2017 környékén. Eredetileg filmes karakterként képzeltem el, de aztán találkoztam a Boom Studios-os arcokkal. Gyerekkorom óta imádom a képregényeket, ráadásul élőszereplős adaptációk fejlesztésén is gondolkodtak akkoriban a kiadónál. Szóval megkérdezték tőlem, van-e bármi a tarsolyomban. Előadtam nekik Berzerker sztoriját, mire ez volt a reakció: »Rendben, nos, gondoltál már arra, hogy egy képregényben szerepelj?«"

Reeves és alkotótársai kezdésként egy 12 részes képregénysorozatot képzeltek el Berzerker kalandjaiból, ami nem elképzelhetetlen, hogy előbb-utóbb a képernyőn is látható lesz. A kiadó máris first look megállapodást kötött a Netflixszel, tehát amennyiben a streamingszolgáltató fantáziát lát a megfilmesítésben, akkor először ők tehetnek ajánlatott a Boom! Studiosnak. A főszereplőért nem kellene messzire menni, elvégre Reeves-nek minden vágya, hogy el is játszhassa az általa kitalált halhatatlan figurát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.