Hirdetés

Nagyszabású kalandot ígér a Vaják utolsó nagy előzetese

|

Egy héttel a bemutató előtt a Netflix közzétette az utolsó nagy ízelítőt a sorozathoz.

Hirdetés

Andrzej Sapkowski világhírűvé vált fantasy-regényeiből a CD Projekt RED készített méltán nagy népszerűségnek örvendő videojátékokat, nemsokára viszont egy másik médiumon, a televízió képernyőjén követhetjük majd a Henry Cavill alakította Rívia Geralt történetét. A Netflix a játékoktól kissé eltérő megközelítésben adaptált Vaják című sorozata olyannyira nincs messze, hogy a teljes első évada már jövő héten elérhető lesz, a rajongók várakozásait pedig csak tovább fokozza a most közzétett utolsó nagy előzetes.

Hirdetés

A videó természetesen még többet mutat nemcsak a három főhős, a Sapkowski műveiben gyakran visszatérő figuráknak számító Fehér Farkas Geraltból, a varázslónő Yenneferből (Anya Chalotra) és a nagy dolgokra hivatott Ciriből (Freya Allan), de akciódús és látványos összecsapásokba is betekintést enged, amelyeket látva a Netflix feltételezhetően nem igazán spórolt a sorozaton. A streamingóriás ráadásul annyira bízik a Vaják sikerében, hogy máris berendelte a második évadot, és a tervek szerint az alkotók nem állnak meg egyhamar. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.