Hirdetés

Nagyvászonra kerül Snoopy!

|

A 20th Century Fox vezetői bejelentették, hogy 2015. november 25-én a mozikba kerül a Snoopy-film.

Hirdetés

A Twentieth Century Fox és a vele szorosan együttműködő Blue Sky Studios az elmúlt évtized legsikeresebb animációs filmjei közül jó néhányat mondhat a sajátjának: ők készítették a négy Jégkorszak-filmet, a Horton-t és a Rió-t is. És valószínűleg most még nagyobb siker vár rájuk. A cég vezetői bejelentették, hogy 2015. november 25-én a mozikba kerül a Snoopy-film. A stúdió több mint két éve tárgyal a világ egyik legismertebb képregény-folyamának tulajdonosaival – ezalatt elsősorban azt egyeztették, hogy kreatív szempontból milyen irányt vegyen közös művük. Az eredeti alkotó, Charles Schulz örökösei úgy látszik, mára biztos kezekben érzik a képregény hőseit: Snoopy kutyát, Charlie Brownt és a csapat többi tagját, és megadták az engedélyt. Készülhet a moziváltozat!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.