Hirdetés

Nálunk is megjelenik Blu-rayen a Star Wars: Az ébredő Erő!

|

Hirdetés

Mikor korábban ismertettük a Star Wars: Az ébredő Erő DVD és Blu-ray kiadásainak részleteit, akkor még nem állt rendelkezésünkre hivatalos álláspont arról, hogy a Disney büntetése továbbra is érvényes-e a Blu-ray verzióra, azonban a VOX az imént a Facebookján megosztotta velünk a Pro Video hivatalos közleményét, amely jó híreket tartalmazott az érdeklődők számára. A közleményben a következő információk állnak:

Ezúton értesítjük, hogy hosszas erőfeszítések után végül sikerült elérnünk, hogy a Star Wars: Az ébredő erő című alkotás Blu-ray™ lemezen is megjelenhessen Magyarországon. A stúdió döntése értelmében azonban a Blu-ray™ lemezek kizárólag a MediaMarkt üzleteiben lesznek elérhetők.
A megjelenési dátumról egyelőre még nem tudunk semmi konkrétumot, de aki Blu-rayen szerette volna beszerezni hazánkban a Star Wars: Az ébredő Erő-t, az most fellélegezhet, hiszen megteheti majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.