Hirdetés

Narnia Krónikái: Az ezüst trón – Készen van a forgatókönyv!

|

Hirdetés

Lassan öt éve már, hogy a harmadik Narnia Krónikái-film (A Hajnalvándor útja) a mozikba került – jövőre azonban újra visszatérhetünk Narniába. A Collider cikke szerint Az ezüst trón címet viselő C.S. Lewis könyv alapján készülő forgatókönyv írásával megbízott David Magee  (Pi élete; Én, Pén Péter) végzett, befejezte a szkriptet. Mindezt Magee a személyes Twitter-profilján közölte – de mivel a tweetjei védettek, vagyis csak a jóváhagyott követői férhetnek hozzá, nem egyszerű ellenőrizni ennek a valóságalapját. A neten keringő, kimásolt tweet szerint Magee a következőt írta ki:

Ma befejeztem Az ezüst trón forgatókönyvét. Hatalmas örömmel dolgoztam ezen a projekten több, mint egy éven keresztül. Olyan elégedett vagyok!
Hivatalosan még nem jelentették be, hogy Magee valóban elkészült volna. Az ezüst trón várhatóan 2016-ban kerül a mozikba.
narnia_4_cim
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.