Hirdetés

Narnia filmeket és sorozatokat készít a Netflix

|

Aslan sűrű vendég lesz a streaming szolgáltatón.

Hirdetés

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy mi a helyzet a korábban tervezett Narnia filmmel, az Ezüst trónnal, hiszen utoljára tavaly írtunk Joe Johnston (Jumanji, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) projektjéről, amelynek főszerepére a Stranger Things sztárját, Millie Bobby Brown-t szemelték ki. A legújabb hírek alapján a Sony alá tartozó TriStar Pictures addig tökölt a rebottal, amíg mások beelőzték őket. 

Hirdetés

A Netflix bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a C.S. Lewis Company céggel, hogy több sorozatot és filmet készíthessenek az író legnagyobb műve, a Narnia Krónikái alapján. A megállapodás azt jelenti, hogy a Netflixé adaptációs jogot szerzett a teljes Narnia szériához, ami azt jelenti, hogy mind a hét megjelent kötetből készíthetnek feldolgozást. 

A tervezett Narnia filmeket és sorozatokat Mark Gordan (Féktelenül, Ryan közlegény megmentése, A hazafi, Holnapután), valamint Douglas Gresham és Vincent Sieber (Narnia krónikái filmek) felügyelik majd executive producerként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.