Hirdetés

Natalie Portman nem tér vissza a Thor: Ragnarokban

|

Hirdetés

Érdekesen alakul a Thor: Ragnarok stábja, ugyanis a villámok istenének szíve-vágya, Jane Foster és az őt alakító Natalie Portman nem tér vissza a folytatásban. Egyes híresztelések szerint az Oscar-díjas színésznő már a másodikban sem akart részt venni, miután annak eredetileg kiszemelt rendezője, Patty Jenkins - aki mit ad Isten, most épp a Wonder Womant forgatja - visszalépett a rendezéstől. Kíváncsian várjuk, hogy távollétét hogyan magyarázzák, de mivel Stellan Skarsgardra sem számíthatunk a folytatásban, vélhetően maga a Föld is kimarad a történetből, vagy legalábbis nem lesz érdemi szerepe.

Tessa Thompson Thor Ragnarok
Viszont van új csatlakozó is, az egyre felkapottabb Tessa Thompson személyében, aki legutóbb a Creedben alakította a főhős hallássérült szerelmét és aki - a sors furcsa fintoraként - éppen Portmannel fog együtt játszani az Ex Machina író-rendezője, Alex Garland következő rendezésében, az Annihilationben. A stáb mindenesetre érdekesnek tűnik, hiszen a főszereplő Chris Hemsworth mellett a Hulk-ot alakító Mark Ruffalo is feltűnik, ahogy Jamie Alexander is újfent Lady Sif bőrébe bújik, de Tom Hiddleston Lokija sem maradhat ki a buliból, a Cate Blanchett gonosza ellen (vagy épp mellett) vívott csatározásból. A Thor: Ragnarokat a Hétköznapi vámpírokat jegyző Taika Waititi rendezi, a bemutató pedig 2017 novemberében lesz esedékes.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.